احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

تردد کامیون های با اتباع هندی در مرزهای شرقی برقرار است!

تردد کامیون های با اتباع هندی در مرزهای شرقی برقرار است! رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، نسبت به تردد بی‌ضابطه کامیون‌های با اتباع هندی از مرزهای شرقی و خطر شیوع کرونای هندی در کشور، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص بسته شدن راه‌های ارتباطی با کشور هند و کنترل مرزهای شرقی در پی شیوع ویروس کرونای هندی، اظهار داشت: با وجود گذشت حدود 10 روز از ابلاغ این مصوبه، اما متأسفانه نظارت دقیقی بر اجرای آن وجود ندارد و تردد کامیون‌ها از مرزهای زمینی ادامه دارد و فعالیت‌های ترانزیتی مانند سابق برقرار است. 

 

وی تصریح کرد: کامیون‌هایی که رفت و آمد می‌کنند، راننده و خدمه دارند و نسبت به قرنطینه اینها نیز حداقل در مرزهای استان سیستان و بلوچستان اتفاق جدی رخ نمی‌دهد؛ قرنطینه یعنی این افراد دو هفته بستری شوند و سپس از آنها تست گرفته شود، در حالی که چنین چیزی در مرزهای شرقی اتفاق نمی‌افتد. 

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در صحبت‌هایی هم که با دانشگاه‌های علوم پزشکی استان داشتیم، از ناهماهنگی‌ها گلایه دارند و نسبت به تردد آزادانه کامیون‌های تجاری انتقاد می‌کنند. 

 

شهریاری با تأکید بر اینکه دستورالعمل‌ها و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا باید با نظارت خود این ستاد به دقت اجرا شود، گفت: متأسفانه گاهی از این دستورالعمل‌ها تفسیرهای شخصی صورت می‌گیرد، در حالی که دستورالعمل‌های ابلاغی باید صریح و شفاف باشد که جایی برای تفسیر به رأی باقی نماند. 

 

نامه جدید به رئیس جمهور؛ تجربه عید نوروز را در «عید فطر» تکرار نکنید/ منتظر پاسخ قوه قضائیه به نامه قبلی هستیم

وی همچنین از نگارش نامه جدید کمیسیون بهداشت و درمان خطاب به رئیس‌جمهور در خصوص تعطیلات عید فطر خبر داد و گفت: در این نامه که پس‌فردا ارسال خواهد شد، نسبت به خطر تکرار سوءمدیریت صورت گرفته در تعطیلات نوروزی، در ارتباط با تعطیلات عید فطر و تعطیلات تابستانی هشدار داده شده و تأکید شده است که در این خصوص مسئولانه رفتار شود.

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین با بیان اینکه منتظر پاسخ قوه قضائیه به نامه یک‌ماه پیش کمیسیون در خصوص سوءمدیریت ستاد ملی کرونا در تعطیلات نوروزی و بروز موج چهارم بیماری کرونا هستیم، خاطرنشان کرد: گزارش کارشناسی کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص تخلفات ستاد برای اعمال ماده 234 نیز در دست تدوین است و در مرحله جمع‌آوری مستندات هستیم و اگر دستگاه‌های مسئول مانند وزارت بهداشت این مستندات را ارائه کنند، هفته آینده گزارش را آماده تحویل به هیأت رئیسه می‌کنیم. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار